Laatu

MENTOR TIETÄÄ, MITÄ TEKEE

Valitessasi rintaimplanttia Sinun kannattaa ottaa selvää mm. seuraavista asioista:

  • Miten kauan implantteja valmistava yritys on ollut olemassa?
  • Miten pitkään implantilla on ollut maahantuoja Suomessa tai onko maahantuoja ylipäätään Suomessa?
  • Missä implantit valmistetaan?
  • Millainen historia ja tutkimustulokset kyseisellä implantilla on?

Mentor® toimii 50 vuoden kokemuksella lääketieteellisten tuotteiden johtavana toimittajana yli 100 maassa eri puolilla maailmaa. Mentor on osa Johnson&Johnson -konsernia ja sen historia implanttivalmistajana on pitkä. Mentor-implanttien laadun taustalla on laajaan kliiniseen aineistoon perustuva tutkimusnäyttö sekä tuotteiden jatkuva seuranta ja laadunvalvonta.

Mentorilla on koko alan pisimmät tutkimukset ja parhaat tutkimustulokset (vrt. CPG-tutkimus). Mentorin 10-vuotisseurantatutkimuksissa on käytetty implantin kunnon toteamiseen aina magneettitutkimusta, joka tarvitaan esim. koheesiogeeliä sisältävän implantin rikkoutumisen toteamiseen. Tutkitun turvallisuuden ansiosta myös korjausleikkauksia tekevät kirurgit ovat ottaneet Mentorin omakseen niin Suomessa kuin maailmanlaajuisestikin.

Mentor-rintaimplantit valmistetaan Hollannissa Leidenin tehtaalla. Tiukat standardit ja laatukriteerit sekä hyvät työolot varmistavat niin turvallisuutesi kuin mielenrauhasikin. Mentor on miljoonien naisten luottamuksen arvoinen!

Turvallisuus
Yksilöllisyys